La Vie

Een goed begin........ LEEF

Massage therapie

Ik ben trots op mijn uitgebreide pakket hoogwaardige massage therapieën, 

Voorafgaand aan een eventuele behandeling komen we eerst samen voor een intake gesprek. De intake zal bestaan uit een lijst met vragen. 

Allemaal persoonlijke vragen waarin je open en eerlijk moet zijn zodat ik een goed beeld krijg van jou, en ik een goed op maat gemaakt behandelplan kan maken. Dit gaat wel altijd in overleg met jou.

Bij elke volgende afspraak bespreken we hoe het de afgelopen week/weken is gegaan.

De behandelingen kunnen bestaan uit:

1: Massage bij pijn-/stress klachten

2: Balance coach oefeningen

3: Bal- en of mat oefeningen

* 2 en 3: Balance Coaching, bal- en of mat oefeningen worden ingezet bij een houdingsprobleem of onbalans.
Bij complexere problemen zal ik altijd doorverwijzen naar een passend specialist.

Stress counseling:

Stress, wat is stress eigenlijk.

Stress en spanning komen voor in veel verschillende vormen. Je hebt negatieve maar zeker ook positieve stress.

In mijn praktijk ben ik voornamelijk bezig met massage en praktische oefeningen waarmee u stress/spanning zowel lichamelijk als geestelijk teniet doet. Veel spanning die in ons lichaam tot uiting komt is vaak onbewust. We worden het pas bewust als we het betreffende gebied gaan masseren.

Dit vergt natuurlijk tijd. Stress komt niet zomaar opzetten. Stress is een vaak een gevolg van maar doorgaan en vooral geen nee zeggen. Bij mij leer je weer NEE zeggen en zorgen voor jezelf. Of dit nu gaat middels gesprekken, massage, oefeningen of een combinatie hiervan is een keus. Een keus van u zelf. Waar voelt u zich goed bij, wat zou voor u een goede aanpak zijn.

Dit kan soms ook lastig zijn om te beslissen als je gestrest bent, maar daar hebben we dan al wel een begin wat U wilt en niet een ander.

Tarieven


E-mailen
Bellen