La Vie
Massage voor mens & paard


Met Guasha therapie schraap ik met een speciale olie afvalstoffen af die in het bindweefsel opgeslagen liggen. De olie, die ik gebruik, beschermd de huid en door de bestanddelen zal het lichaam ontgiften. Doordat afvalstoffen aan de randen kleven van de haarvaten krijgen de cellen hierachter een gebrek aan zuurstof en voedingsstoffen. Je kunt je voorstellen wat dit voor reacties in je lichaam kan geven.  

Een Guasha behandeling zorgt ervoor dat jouw doorbloeding verbeterd en dat je rust of juist energie krijgt. Het is maar net wat jouw lichaam nodig heeft. Het zorgt er ook voor dat pijntjes in schouders, nek en rug verminderen of verdwijnen zodat jij je weer lekker in je vel voelt zitten. Daarnaast ondersteund Guasha ook jouw immuunsysteem en maak diepe blokkades laag voor laag los.

Guasha kan een hele intense behandeling zijn. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Dit heeft te maken met de blokkades die los komen.

Guasha kan jou ondersteunen bij:

Stress en Burn-out 
* Rugklachten
* Nek en schouder klachten
* Fibromyalgie
* Reuma
* Stofwisselingstoornissen
* Astma
* Rsi klachten
* Vermoeidheid (ook chronisch)
En nog veel meer. De lijst is enorm lang.

Contra indicatie bij mens:
* koorts
* algemene malaise
* ongewild gewicht verlies
* nacht zweten (behalve als je in de overgang bent :-)
* neurologische / neuropatische symptomen/pijnen
* kanker (of gehad hebbende)
* bloedverdunners (in sommige gevallen wel mogelijk in overleg)
* voor de rest alles wanneer ik ook bij een manuele massage niet mag masseren: ontstekingen, zweren e.d.

Behandeling: 50 euro

Geef jezelf een uur voor de behandeling rust. Na de behandeling blijf je de rest van de dag lekker water drinken. Twee liter water per dag is sowieso al goed voor jou.  Een uur voor de Guasha behandeling neem je een goed ontbijt/lunch/diner, en gebruik voor een Guasha behandeling geen olie of bodylotion.

 
E-mailen
Bellen